Actualitat - 28/01/2022

El Ral·li de Lloret de Mar, que es disputarà els dies 4 i 5 de febrer, donarà el tret de sortida a la temporada automobilística catalana. La prova, organitzada per tercera vegada consecutiva per V-Line Org., convertirà de nou la vila en la capital de l'automobilisme nacional.
El ral·li, puntuable per als Campionats de Catalunya de Ral·lis i de Regularitat Sport i Super Sport,  estarà dividit en dues etapes (divendres i dissabte) amb una ordenació de trams al revés respecte a l'esquema pel qual es va regir la carrera el mes de febrer passat, buscant millorar la logística i seguretat de l'esdeveniment.
La Pujada Els Àngels, Sta. Pellaia i Canyet conformaran el bucle a doble passada amb el qual donarà principi la competició, la tarda del 4 de febrer. L'acció es focalitzarà l'endemà en els traçats igualment pintorescos i significatius de Tossa-St. Grau, Cladells i Osor, que totalitzaran un itinerari de 12 trams i 148,86 quilòmetres cronometrats.
El parc d'assistència del 9 Rally Lloret de Mar se situarà davant de la seu de l'Hotel Evenia Olympic Palace, on tornarà a allotjar-se la base de la carrera. Una nova ubicació encaminada a facilitar el treball dels equips en un espai més ampli, i pròxim a més al centre neuràlgic de la prova i al pavelló on tindran lloc les verificacions tècniques i administratives.
L'emblemàtic Passeig Marítim de Lloret de Mar acollirà un any més el parc tancat i el podi de sortida i arribada durant les etapes de divendres i dissabte.