Actualitat - 09/02/2024

 

Els Campionats de Catalunya de Kàrting 2024 per segon any seran organitzats per ESCUDERIA KURUMA RACING i començaran els propers 24 i 25 de febrer al Circuit d’Osona.

Els CCK constaran de quatre diversos campionats de Catalunya, que són: Mini, Júnior, Sènior i karts de lloguer. També hi seran les Copes de Catalunya KZ, DD-2 i la Mini-K, a més del Trofeu Dona-Gas. Els talents del kàrting s’enfrontaran en sis circuits: Osona, l’Escala, Alcarràs, Xiva, Móra d’Ebre i Tarragona.

L’objectiu és que el campionat sigui el més accessible i obert possible i, a la vegada, procurar que els costos d’accés i participació siguin continguts. Cada categoria oferirà el seu propi espectacle, amb joves promeses competint per al títol de campió de Catalunya. Durant el campionat, els i les pilots demostraran les seves habilitats i destreses amb carreres plenes d’emoció, estratègia i competència.

KURUMA MOTOR SPORT S.L., com a promotor, i la FCA volen agrair el suport dels patrocinadors principals dels CCK: Racing Center, One Drop, SDT Brakes i Gt2i.