Especialitats

A causa del gran seguiment que existeix en els eSports i en concret també en el simracing, la Federació Catalana d'Automobilisme engega el seu campionat oficial per a aquesta mateixa temporada.

Donades les dates en què ens trobem, serà una temporada una mica més reduïda, en total 5 proves. Per tot això hem arribat a un acord amb un organitzador d’aquest tipus d’esdeveniments, Sisterón Eventos Virtuales S.L. – SIMRALLY, que és una empresa que en aquests moments ja està organitzant altres campionats oficials a nivell estatal i internacional, i que cobreix  totes les nostres expectatives d’èxit.

Amb això, la Federació Catalana d´Automobilisme vol donar dar una oficialitat a una especialitat, paral·lela a l’automobilisme, però amb moltes sinèrgies i semblances, entrant en competicions en el món dels eSports on ja hi són la FIA, la RFEdA, etc.

A través canals dels comunicació de la Federació Catalana d´Automobilisme podràs trobar tota la informació al nou campionat i més directament ho podeu fer a www.simrally.es, el web de l’organitzador.

Si voleu seguir en directe totes les proves ho podreu fer pel canal de SIMRALLY a twitch:      https://www.twitch.tv/simrally_es