Actualitat - 30/10/2009

El sis vegades Campió del Món de Ral·lis, Sébastien Loeb, tindrà a partir de 2010 una prova puntuable a casa, en la regió de l'Alsàcia. La federació francesa d'automobilisme (FFSA), presidida per Nicolas Deschaux, ha anunciat aquesta notícia al mateix temps que assegurava que la prova francesa del WRC romandria en aquesta nova localització per espai de tres anys.

Alsàcia i Còrsega han estat finalment les dues regions candidates a albergar la prova gala del WRC, després que fossin les úniques a complir una sèrie de requeriments que la FFSA exigia, entre ells aspectes econòmics i d'involucració de les autoritats locals. Altres projectes presentats per les regions Limousin i Bourgogne-Franche Comté van ser descartats prèviament.

Des de 1973, Còrsega havia estat la seu de la prova francesa del mundial de ral·lis, per la qual cosa aquesta mítica cursa sembla haver passat a millor vida, almenys tal com se la coneixia fins ara. A més de ser la regió natural de Sébastien Loeb, cal destacar que a Alsàcia, en concret en Mulhouse (Alt Rin), hi ha instal·lada una fabrica del grup PSA, on es construeix la Citroën C4.