Actualitat - 08/02/2018

La Federació Catalana d’Automobilisme potenciarà la formació i continuarà treballant en l’abaratiment dels costos per a la competició. L’entitat continuarà donant suport a totes les iniciatives que sumin al voltant del món de l’automobilisme, bé sigui en promoció de joves valors, en formació en seguretat viària, en iniciatives de suport a clubs i esportistes, o en noves tecnologies i energies alternatives. La FCA va celebrar recentment l’acte de lliurament de Trofeus corresponent a la temporada 2017.

Joan Ollé, president de la FCA, es va mostrar satisfet de l’acollida del nou Campionat de Catalunya de Promoció que ja té el primer guanyador de la beca FCA per participar enguany al Volant RACC. Entre els assistents a l’acte hi havia pilots de diverses disciplines com Nil Solans, que acompanyat del seu copilot Miki Ibáñez, es van endur els Campionats del Món Júnior de Ral·lis i del WRC3.

La Gala de lliurament de premis va aplegar prop de mig miler de convidats i va repartir més de 150 trofeus entre els esportistes de totes les especialitats, que es van mostrar amb ganes que comenci ja una nova temporada.

Galeria completa de fotografies a