Actualitat - 04/02/2020

La Federació Catalana d’Automobilisme ha celebrat la gala anual de lliurament de premis als esportistes i entitats corresponent al 2019. L’acte va aplegar prop de mig miler de persones a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues, en una de les reunions anuals més multitudinàries. L’acte va comptar amb la presència de pilots, organitzadors i representants de clubs. En total, es van homenatjar més de 150 esportistes per les seves actuacions durant el 2019. Entre ells, Jan Solans, guanyador del Campionat del Món de ral·lis Júnior.

Josep Bassas, qeu aquesta temporada disputarà l’ERC 3 Júnior, va ser un altre dels pilots destacats presents a la Gala.

En el torn de parlaments, Joan Ollé, president de la Federació Catalana d’Automobilisme, va destacar els èxits aconseguits pels esportistes catalans i va afirmar que a Catalunya els amants del motor són privilegiats per tenir diverses proves de Campionats del Món. Ollé, que va lamentar que Catalunya no reclamar més ajuda per parts de les administracions pel fet de no disposar de cap nou circuit de kàrting des de fa 30 anys. El màxim representants de la Federació va mostrar-se disposat a continuar potenciant l’esport de base. Dins d’aquest marc, va destacar l’estrena de la competició de karts elèctrics i va anunciar la continuïtat del Campionat de Catalunya de Promoció que permet al guanyador completar el Volant RACC amb una beca de la Federació.

L’acte va homenatjar pilots  que han guanyat competicions internacionals com Albert Costa que ha guanyat l’Internacional GT Open, Lucas Cruz que acaba d’arribar de guanyar el Dakar, o Xevi Pons, Josep M. Martí, Ayrton Fontecha, Pedro Hiltbrand,  Marco Duran i Pol Ros, que han sigut campions d’Espanya en les seves especialitats.

Àlbum fotogràfic a GALERIA