Actualitat - 11/03/2022

 

GALA DE LLIURAMENT DE TROFEUS FCA 2021 (04/03/2022)

Divendres passat a la sala d’actes de l’edifici docent del Consell Català de l’Esport, va tenir lloc la Gala del Lliurament de Trofeus de la Temporada 2021 de la Federació Catalana d'Automobilisme.

Gràcies a la relaxació de les mesures COVID, aquest acte va ser possible amb l'assistència dels premiats que van acudir a l'esdeveniment àvids de recollir el seu anhelat trofeu que els acredita com a Campions o premiats en la seva corresponent categoria.

A l'acte també van assistir pilots internacionals com en Miquel Molina, en Pep Basas i en Gil Membrado. Però sens dubte, un dels moments més emotius va ser quan es va recordar al recentment desaparegut Josep Maria Carrió, un apassionat del Motorsport, President de la FCA entre els anys 2004 i 2008 i que va dedicar la seva vida al automobilisme esportiu.

Un altre moment a destacar dins de l'acte va ser quan es va reconèixer la seva labor i trajectòria als Clubs i persones següents:

ALS 75 ANYS DE L’ESCUDERIA (1946-2021)

MOTO CLUB MANRESA

 

ALS 50 ANYS DE L'ESCUDERIA (1971-2021)

ESCUDERIA COSTA BRAVA

 

ALS 25 ANYS D’AFILIACIÓ A LA FCA

SKUALO COMPETICIÓ C.E.

 

ALS 25 ANYS D’AFILIACIÓ A LA FCA

FORMULA A TOT ESCAPE

 

ALS 25 ANYS D’AFILIACIÓ A LA FCA

C.E. ESCUDERIA TOT A LES TRES “T3”

 

A Na NÚRIA CABANES per la seva llarga trajectòria, dedicació i compromís com Oficial de la FCA.

 

A En JAUME HUGUET per la seva llarga trajectòria, dedicació i compromís com Oficial de la FCA.

 

No varen poder recollir la seva placa de reconeixement per tenir altres compromisos en Alex Palou Montalvo, guanyador de la F-Indy, en Lucas Cruz, tercer al Rally Dakar 2021, en Axel Coronado Jiménez, Subcampió European Rally Championship 3, en Ivan Piña Chinchilla, Subcampió FIA European Cross Car Championship i Pepe Oriola Vila, Guanyador del TCR a Sud-amèrica.

 

L'acte es va desenvolupar en un gran ambient de cordialitat entre els assistents, que en la competició són rivals, però després, fora d’aquesta, companys de riures i anècdotes.

 

 

 Per veure les fotografies:  GALERIA