Actualitat - 02/02/2024

 

La Federació Catalana d'Automobilisme (FCA) va celebrar la tradicional Gala dels Premis corresponent a la temporada 2023 enmig d’un ambient esplèndid i festiu el dijous 1 de febrer. Més de 150 premiats de totes les especialitats i categories van rebre el seu reconeixement pels resultats d’una extraordinària temporada i també es va agrair a tots els presents la seva contribució a la divulgació del nostre esport.

Durant l’acte, que va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport, es varen fer, entre d’altres, tres reconeixements especials: Ivan Piña va ser distingit com a campió d’Europa d’Autocròs; Àlex Palou, que no hi va poder estar present després de competir a Daytona el cap de setmana, ho va ser per la conquesta del seu segon títol de la IndyCar; i finalment, Josep M. Ferrer, per la seva extensa trajectòria com a oficial.

El moment més emotiu de l’acte va ser quan Pere Serrat i tota la Junta Directiva de la FCA van fer públic el nomenament de Joan Ollé com a president honorari després de la gran tasca al front de la Federació entre els anys 2008 al 2023.

El president Pere Serrat va destacar que “la bona salut de l’automobilisme català es reflexa amb aquests premis en els quals es tributa un merescut reconeixement a esportistes i clubs. Tenim motius per ser optimistes i pensar que en les properes temporades seguirem veient talent català tant al nostre territori com en proves globals”.