• Jordi Vilardell (Demon Car) primer a CM Júnior
  • Jordi Gaig (Porsche 991 GT3R) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasan (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

Dissabte passat es va celebrar la 50 Pujada a Sant Feliu de Codines, organitzada per l’Escuderia Vall de Tenes-Sant Feliu de Codines i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 77 vehicles inscrits va començar la prova prevista a dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BP-1432, amb una llargària de 4,40 km i un desnivell de 170 metres.

A les mànigues d’entrenaments no hi havia un clar favorit als turismes, on Gerard de la Casa (Ford Fiesta) s’adjudicava la primera i Jordi Gaig la segona, no així com a les dues curses, on Jordi Gaig guanyava a les dues.

Entre els monoplaces la victòria, a les dues mànigues de entrenaments, va ser per Toni Arrufat (Silver Car S3), però pel que respecta a les curses, a la primera el millor temps era per Toni Arrufat i a la segona per Javier Rodríguez, temps d’aquesta que li donava la victòria als monoplaces i el millor temps absolut de la pujada.

Als CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Suzuki SpeedCar GTR EVO), seguit de Felipe Brandao (Silver Car S2F), i de Josep M. Guitart (Demon Car) en tercera posició.

Pel que respecta a CM Promoció el triomf va ser per Javier Rodríguez (SpeedCar GTR), seguit de Toni Arrufat (Silver Car S3) i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició. A CM Júnior Promoció victòria per Jordi Vilardell (Demon Car).

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3R), seguit en segon lloc per Joan Salvans (Porsche 997 GT3) i la tercera posició va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta).

Dins també dels turismes, Jordi Ginestà (Toyota Yaris GR 2023) va guanyar a la Categoria 1, Jose M. Soler (Seat Ibiza Kit Car) a la Categoria 2 i Jordi Gaig a la Categoria 3. A l’apartat de propulsió, victòria per Joan Torres (BMW 323i).

A l'apartat de Regularitat, a Regularitat Sport i després de les cinc pujades de cursa, victòria per Jorge Villasan (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Joan Argemí (Alpine 310) i tercera posició per Josep Garcia (Porsche 911 SC).

En Regularitat victòria per seguit de Ramon Martí (BMW 320i), seguit al segon lloc de Francesc Salto (Morris Mini  i Eduard Falgàs (Volkswagen Polo Coupé GT) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor Rallys