Actualitat - 19/02/2024

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Primer classificat Albert Orriols-Xavier Moreno (Skoda Fabia Rally 2) i segons a la general, segons classificats Joaquim Manresa-Paula Manresa (Skoda Fabia Rally 2) i tercers classificats Antoni Forné-Àxel Coronado (Skoda Fabia R2 EVO).

• Triomf en Regularitat Sport per a Jorge Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC).
  • Victòria per Carles Miró-Iván Matavas (Porsche 911SC) en Regularitat.

El passat divendres i dissabte, amb seu a la ciutat de Lloret de Mar i organitzat per Vline.org, es va disputar l’ 11è Rally Lloret de Mar, primera prova del Campionat de Catalunya Ral·lis, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, Campionat de Catalunya de Ral·lis de Regularitat i Regularitat Sport i les Copes de Catalunya dels diferents grups.

Amb 113 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de sis trams a doble passada, amb un total de 539,64 km dels quals 160,346 km eren trams cronometrats.

A la classificació general, ja des del primer tram cronometrat, Peláez-Chamorro van marcar el ritme del ral·li, guanyant deu dels dotze trams, Orriols-Moreno un i Freddie Milne-Hannah MCkillop (Skoda Fabia) guanyaven un altre.

Pel que respecta al Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Albert Orriols-Xavier Moreno (Skoda Fabia Rally 2) i segons a la general, la segona posició va ser per Joaquim Manresa-Paula Manresa (Skoda Fabia Rally 2)  i tercers van quedar la parella formada per Antoni Forné-Àxel Coronado (Skoda Fabia R2 EVO).

A l’apartat de Regularitat, victòria per Carles Miró-Iván Matavas (Porsche 911SC), segons classificats Francesc Segú-Miquel Molist (Volskwagen Golf GTI MKI) i tercers Jan Rosa-Ferran Soles (Peugeot 205 GTI 1.9).

Pel que fa a Regularitat Sport, els guanyadors van ser Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Ignasi Segura-Marc Vila (BMW 325i) i en tercera posició Jordi Auret-Gil Tarabal (Renault 5 GT Turbo).

Imatge: AlphaRacingPhotography