Actualitat - 04/10/2017

Josep M. Martínez, amb Luka Larrosa de copilot, amb el seu BMW M3 E30, es va adjudicar el 8è. Ral·li Ciutat de Valls. La prova, puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la composaven 4 especials a doble passada, i va estar marcada per la pluja que va acompanyar els participants en el transcurs de la prova.

Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la prova va reunir més d’una cinquantena de  participants i puntuava també per al Trofeu Catalunya de Ral·lisprints i les copes de Regularitat Esport i Super Esport.

Josep M. Martínez i Luka Larrosa van estar lluitant de valent amb Nil Solans i Miquel Ibàñez fins l’abandonament d’aquests últims per avaria mecànica. Amb Solans i Ibàñez fora de cursa, Martínez i Larrosa van començar a aplicar una estratègia conservadora, sense prendre riscos, arribant a la meta en primera posició.

Òscar López i Minerva Salas van acabar la cursa en segon lloc, a bord d’un Renault Clio Sport. La parella va lluitar aferrissadament per entrar al podi durant tota la cursa, arribant finalment en segona posició i primers dels vehicles de dues rodes motrius. També es van endur la Challenge Michelin.   

El podi el van completar Albert Roger i Alfons X. Rodrígues, amb un Mitsubishi Lancer EVO IX. La parella va fer un ral·li de menys a més, millorant els temps en les segones passades, en una lluita aferrissada amb per pujar al podi i el més amunt possible.

La Challenge Pirelli va ser per a Jordi Sabat i Aleix Hernàndez, amb un Opel Corsa, quarts en la classificació general de la cursa.

Entre els participants del Trofeu Catalunya de Ral·lisprints, el triomf va ser per a Sergi Pañella i Cèsar Crespo, que amb el seu Mitsubishi Lancer EVO X. El segon lloc va correspondre a Miquel Labarias i Cristian Muñoz, amb el Renault Megane Cup. Mario Acosta i Jonatan González, amb un Citroën Saxo, van completar el podi a gairebé un minut dels guanyadors.

El Ral·li Ciutat de Valls va comptar també amb els participants de la Copa de Catalunya de Regularitat, tant Sport com Súper Sport. En la categoria de Regularitat Super Sport el primer lloc va ser per a Xavier Domingo i Jordi Vilagrà, amb un Porsche 911. El podi el van completar Jaume Mas i Jordi Ibarra, amb un Porsche 911 ST. La tercera posició va ser per a J. Miquel Sànchez i Joan Font, amb un BMW 325.

Pel que fa a la Regularitat Sport el triomf va ser per a Antoni Verdaguer i Maria Jesús Mora amb el seu Porsche 944. El segon lloc va ser per a Josep Morlans i Òscar Quiles, amb un Renault 5 GT Turbo. Completaven el podi Jesus Martin i Cristina Vidal, amb un Seat Ibiza Cupra 2.0 16v.

La properes proves previstes són un ral·li de la Focuxtreme, el Ral·li Costa Daurada Legend, i el 5è Ral·li Torrefeta –Florejacs, aquest últim sobre terra.