Actualitat - 09/03/2020

El circuit Zona Kàrting de Juneda va ser l’escenari de les proves inaugurals dels campionats de Catalunya de l’especialitat. Després de les tandes d’entrenaments celebrades dissabte, en la matinal de diumenge es van disputar sis carreres corresponents a les categories Aleví Cadet, Júnior i Sènior. En total hi van participar prop de 40 pilots.

Els participants en les categories Aleví i Cadet, que corrien junts, havien de donar 14 voltes al traçat de les Garrigues. Que la de Juneda fos la primera cita de la temporada no va evitar competitivitat i emoció a les curses, amb finals molts ajustats.

Entre els alevins, tres pilots van acaparar les posicions de podi, amb Jan Salas com a triomfador de la jornada després de signar un doblet. La segona posició en les dues curses va ser per a Jordi Fortuny. Samuel Díaz va ocupar el tercer calaix dels podis.

Pel que fa a la categoria Cadet, tres protagonistes es van repartir el podi, amb triomf d’Aleix Piñera, que comença temporada amb un doblet. Natalia Granada, una de les noies que participava en la cita d’ahir, va sumar dos segons llocs, mentre que el tercer calaix del podi va ser en les dues ocasions per a Cristian Caballero, en un curses molt emocionants.

Els participants de la Júnior havien de donar 18 voltes al traçat de Juneda. Pol Chaos comença fort la temporada, marcant a Juneda el doblet en les dues curses de la categoria. Iker Carceller i Mikel Merino, es van intercanviar les posicions, sumant cada un un segon i un tercer llocs.

També havien de completar 18 voltes els participants de la categoria Sènior. Pol Caubin, que aquest any ha fet el salt des de la categoria Júnior, es va endur la victòria en les dues carreres. David Martínez Fugardo i Samuel Bean el van acompanyar en el podi en la primera carrera. Eloi González i Oscar Jiménez, que s’havien quedat a les portes del podi, van ser segon i tercer, respectivament, en la segona de les curses.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el 17 i 18 de maig i tindrà com a escenari el Circuit de Mora d’Ebre.

 

Àlbum complet de fotos del kàrting Juneda 2020

Fotos: MRM Comunicación