Actualitat - 26/04/2021

El circuit Zona Kàrting de Juneda va ser aquest cap de setmana l’escenari de la prova amb la que es donava sortida al calendari dels Campionats de Catalunya de kàrting. Després de les tandes d’entrenaments que van tenir lloc dissabte, el diumenge van disputar-se quatre curses corresponents a les categories Junior i Sènior.

La primera cursa Junior va ser molt competida. A un total de divuit voltes, el vencedor va ser Pol Mateo, entrant pràcticament junts amb Pol Chaos, que va ocupar la segona posició del pòdium. Adrià Mustienes va creuar la línia de meta en tercer lloc.

A la segona cursa Junior, el jove pilot Pol Chaos, va tornar a ser protagonista, però aquesta vegada pujant al més alt de pòdium. Adrià Mustienes el va seguir, en segona posició, a sis segons de diferència. Biel Fugardo va completar la llista dels tres millors.

La Sènior va ser l’altra categoria que va competir amb dues curses al circuit de les Garrigues. A la primera es va imposar Aleix Bueno i a dos segons, el va seguir Pol Caubin. Eloi González, es va fer amb el tercer lloc a quatre segons del guanyador. Precisament va ser Eloi González l’únic pilot que va repetir pòdium i va situar-se en el tercer lloc del calaix de la segona cursa que va guanyar Josep Vea. Iker Carceller, a deu segons de Vea, va ser segon.

La propera cita dels Campionats de Catalunya serà la del Karting Mora, a Mora d’Ebre, el 17 i 18 de juliol.

 

Fotografies: MRM Comunicación-Media