Actualitat - 20/03/2018

Tret de sortida dels campionats de Catalunya de kàrting. El Circuit Zona kàrting va ser l’escenari el cap de setmana de la cita inaugural de la present temporada, amb la disputa  d’un total  de 8 carreres corresponents a les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior. Després d’una jornada de dissabte passada per aigua, les carreres de diumenge van ser molt disputades, destacant alguns pilots que van mostrar les seves credencials en un certamen sempre emocionant. Els corredors posen a punt les mecàniques en les primeres tandes matinals. El kàrting és el bressol dels futurs pilots professionals per la qual cosa els consells de mecànics  i instructors són sempre importants.

En la categoria Aleví, Marc Benítez es va imposar en la primera carrera, amb Louis Leveau en segona posició i Adrià Mustienes, completant el podi en un final ajustat. Més marge va aconseguir Pol Pons per endur-se el triomf en la segona de les curses, en que Leveau va tornar a ser segon i Mikel Merino, tercer.

Podi idèntic en benjamins, que corren junts amb els alevins. Després de les preceptives 14 voltes al traçat, la victòria va ser en les dues per a Alex Piñera, amb Oriol Pars en segona posició.

La categoria Cadet va ser com sempre una de les més disputades. Els podis en les dues carreres van ser iguals, amb doblet de Marc Güell, segon lloc per a Juan Manuel Montes i dos terceres posicions per a Eloi González. La primera de les curses va ser d’allò més emocionant amb els quatre primers pilots creuant la meta separats per només 9 dècimes de segon.

Samuel Bean va fer el doblet en les dues curses de la Júnior, una categoria que va tenir els mateixos protagonistes en les dues carreres. Max Ribas i Pol López, segon i tercer en la primera, es van intercanviar posicions en la segona, en un final decidit sobre la mateixa línia de meta per tan sols 84 mil·lèssimes.

El protagonista de la categoria Sènior va ser David Martínez Fugardo que es va imposar en les dues carreres de la cita lleidatana. Els dos segons llocs del podi van ser per a Joan Sabater, mentre que David Martínez Clavell i el seu germà Daniel es van repartir el tercer calaix del podi en cadascuna de les carreres de diumenge.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà l’últim cap de setmana d’abril i tindrà com a escenari el Circuit de Mora d’Ebre.

 

Més fotografies a