Actualitat - 18/05/2023

 

La Federació Catalana d’Automobilisme i Kuruma Motor Sport S.L. han signat un acord pel 2023, prorrogable als anys 2024 i 2025 mitjançant el qual aquest organitzarà les proves dels Campionats de Catalunya de Kàrting.

L’objectiu d’aquest pacte és renovar el campionat, fent-lo més accessible i obert a tota mena de participants, des del mes performant fins a l’aficionat més auster. Tant els equips com els demés kartistes estan convidats a afegir-s'hi. 

Per facilitar aquesta reforma obrirem el reglament per encabir tota mena de xassís i motoritzacions, procurant que els costos d’accés i participació siguin tan continguts com sigui possible.

D’altra banda, volem facilitar la participació de nous esportistes de totes les edats, així com recuperar participants que han abandonat el campionat els darrers temps. Tindrem en compte els esportistes majors de 30 anys, creant dues categories MÀSTER.

El campionat català es desenvoluparà majoritàriament en circuits catalans, però també es correrà a instal·lacions en Comunitats veïnes. Ben aviat tindreu el calendari de 3 cites i 2 carreres puntuables a cada prova, a disputar-se entre els mesos de juny i novembre.

La seguretat continuarà sent l’aspecte més important i tant la FCA com Kuruma posarem el focus en el fet que les proves es desenvolupin amb la màxima esportivitat i bon ambient. Kuruma farà una gestió enfocada a l’esportista, perquè aquest se senti cuidat, tingut en compte i trobi en els campionats l’emoció i la competitivitat amb les màximes facilitats.