Actualitat - 11/07/2024

La Federació Catalana d'Automobilisme (FCA) i la Federació Aragonesa d’Automobilisme (FADA) exploren sinergies per poder col·laborar més estretament en el futur i d’aquesta manera facilitar la participació en llurs campionats dels seus esportistes. Una delegació de la FCA i de la FADA, encapçalada pels seus respectius presidents, Pere Serrat i Ánchel Echegoyen, s’han trobat aquesta mateixa setmana per avançar amb aquestes converses.

Ambdues federacions autonòmiques, després de les diferents converses que ja s’han portat a terme, tenen la voluntat d’arribar a interessants acords de col·laboració perquè els esportistes Catalans i Aragonesos puguin participar en gran part de les proves que tant una Federació com l'altra organitzarem l’any 2025.

Per aquest motiu es procurarà que calendaris i reglaments de les diverses especialitats puguin ser compatibles i això afavoreixi l’augment de la participació en els diferents campionats, millorant així la competitivitat i l’ambient a les proves.

Els acords es faran efectius als campionats d’Autocross, Kàrting i Velocitat en Circuit, així com en ral·lis catalans que per proximitat geogràfica i calendari Aragonés siguin de l'interès dels seus esportistes.

 

(A la foto, d’esquerra a dreta: Kim Vilatarsana, vicepresident primer de la FCA; Pere Serrat, president de la FCA; Ánchel Echegoyen, president FADA; Jesús Baquero, secretari general i director esportiu de la FADA; Themis López, vocal de la junta de la FADA).