Actualitat - 11/07/2024

El Museu Olímpic i de l’Esport va ser l’escenari de les UFEC Gaming Series, un esdeveniment emocionant que celebra la passió pels eSports a Catalunya. Aquesta plataforma va ser l’oportunitat perfecta per als entusiastes dels videojocs de competició per demostrar les seves habilitats i gaudir de les últimes novetats del sector.

Aquest projecte de les federacions esportives catalanes i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya es va celebrar el dissabte 6 de juliol. Al llarg de l’esdeveniment es van disputar les finals presencials de la Lliga Catalana d’eSports, a més de diferents proves d’exhibicions.

Més de 200 gamers van competir en les competicions de Gran Turismo i Assetto Corsa (Federació Catalana d’Automobilisme), FC24 (Federació Catalana Futbol), Madden NFL (Federació Catalana de Futbol Americà), Lichess.org (Federació Catalana d’Escacs) i MLB The Show (Federació Catalana de Beisbol i Softball).

Kuruma Experience va estar l’empresa encarregada de proporcionar els simuladors i donar suport a l’organització on gairebé 50 esportistes van competir.

Els guanyadors de cada joc, Gran Turismo i Assetto Corsa, a part del seu trofeu, seran obsequiats amb un curs gratuït de conducció esportiva a celebrar al Circuit d’Osona.