Actualitat - 30/04/2018

Segona cita de la temporada dels Campionats de Catalunya de kàrting amb el Circuit de Mora d’Ebre com a escenari. Un cap de setmana de curses marcat pels canvis de temps i la tempesta que va afectar les carreres de diumenge. En total se’n van celebrar deu,  corresponents a les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC. Després d’una jornada de dissabte dedicada als entrenaments i les tandes classificatòries, les carreres de diumenge van ser molt disputades, interrompudes en ocasions per la forta pluja que va fer acte de presència sobre el traçat tarragoní.

Aleix Soriano va marxar de Mora d’Ebre amb el doblet aconseguit en categoria Aleví. La primera cursa es va haver d’aturar per una forta tempesta damunt el circuit, que va obligar els equips a canviar de rodes i modificar els reglatges. Els podis els van completar Louis Leveau i Pol Pons, en la primera, i Eric Llamas i Oliver Martínez, en la segona.

Podi idèntic en benjamins, que corren junts amb els alevins. Després de les 10 voltes al traçat, la victòria va ser en les dues per a Alex Piñera, amb Raul Luis en segona posició.

La categoria Cadet va ser molt disputada, amb domini de Juan Manuel Montes, guanyador en les dues carreres. Eloi González va marcar dues segones posicions, demostrant els dos pilots la seva candidatura al títol final. Els podis en les dues carreres els van completar Federico Scalvini i Joan Pasalaigua.

Josep Maria Martí va ser el triomfador de la categoria Júnior, amb dos podis que li permetran sumar bons punts de cara al campionat. Pol López repetia el podi de Juneda i sumava un segon i un tercer lloc. Max Ribas va ser tercer en la primera carrera i Marc Pernía, segon en la segona. 

Els germans Marc i Albert Fugardo Cortada van endur-se els triomfs en la categoria Sènior, amb una carrera per a cada un. L’Albert aconseguiria també el tercer lloc en la primera. Marc Ribas, amb un segon i un tercer lloc, i Joan Sabater, amb una segona posició, va ser també protagonistes de la categoria més gran del kàrting, en unes curses amb finals molt ajustats.

Al Circuit de Mora d’Ebre s’estrenaven aquesta temporada els participants en l’Open RACC, la categoria d’iniciació i formació dins del kàrting. Les curses al traçat tarragoní van tenir Hugo López com a protagonista, amb dos triomfs. Luna Fluxà, va ser segona en la primera cursa i Vladislav Panero en la segona. Ioritz Zalloetxeberria i Gil Membrado, completarien els podis.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny i tindrà com a escenari el Kàrting Mora d’Ebre.

 

Mira la galeria completa a