Actualitat - 14/02/2019

El proper diumenge 17 de febrer ha estat la data triada per a la celebració de la V Pujada al Coll del Pollastre, esdeveniment que inaugurarà la temporada de competicions a Catalunya.

A Fondu Competició organitza la cinquena edición de La Pujada al Coll del Pollastre, que es desenvolupa a la popular Carretera de Mata que uneix diverses localitats del litoral del Maresme, amb un traçat de 3.450 metres, ample i ben asfaltat que els pilots aprecien per la seva dificultat tècnica i el gran nombre de corbes de velocitat mitjana i ràpida.

Una altra gran novetat d'aquesta edició és l'aposta pionera per convertir a la Pujada al Coll del Pollastre en un esdeveniment neutre en emissions de diòxid de carboni, per a conscienciar als assistents sobre la importància de les energies renovables. Mitjançant una col·laboració amb SolarProfit, empresa líder en instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic, l'organització calcularà l'impacte mediambiental de la prova i el compensarà adquirint bons de carboni del mercat lliure, un mecanisme internacional que permet el finançament a les empreses que treballen per a reduir les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.