Actualitat - 06/05/2016
  • Xavier Bargalló, amb un Land Rover Defender, va obtenir la victòria en la categoria de Sèrie Millorats.
  • En la categoria d’Iniciació, el triomf va ser per Adrià González, que competia amb un Suzuki Samurai.

El Campionat de Catalunya de Trial 4x4 ha inaugurat la temporada al Berguedà, amb la disputa del Trial 4x4 d’Avià, que arribava a la seva tercera edició. La cita va reunir en una matinal assolellada molts aficionats que volien viure en directe l’evolució i destresa dels participants. La prova, organitzada per Amics del Motor d’Avià, la conformaven deu zones,amb diferents desnivells i dificultat que van posar a prova l’habilitat i enginy dels pilots.

La victòria en la categoria de Sèrie Millorats va ser per a Xavier Bargalló, amb un Land Rover Defender. Tot i ser penalitzat amb deu punts per retard en una de les zones, es va classificar primer gràcies a un recorregut molt regular, sumant 67 punts de penalització. Un triomf que suposa una bona injecció de moral després d’haver deixat la competició l’any passat a mitja temporada. Florenci Rius es va classificar en segona posició, amb un Range Rover 2.8. L’actual campió de Catalunya va signar una targeta amb 81 punts de penalització. El tercer calaix del podi va ser per a Agustí Ros, amb un Mercedes G D300, que va acabar el recorregut amb un total de 101 punts de penalització.

En la categoria d’Iniciació, la victòria va ser per a Adrià González, amb un Suzuki Samurai. González va recórrer el circuit marcat amb regularitat, sumant 49 punts de penalització total, la major part en només dues zones. La segona posició va ser per a Miquel Hernández, que amb un Nissan Patrol GR va acabar amb 58 punts. El tercer lloc a Avià va ser per a Martí Tubau, amb un Range Rover, que va sumar 79 punts després de completar les deu zones del recorregut.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4x4 tindrà lloc l’1 de maig a Castellbisbal.