Actualitat - 17/09/2018

Quarta cita de la temporada del Campionat català de kàrting al circuit d’Osona. Hi van participar més de 70 pilots en una jornada assolellada que va reunir un bon nombre de públic. En total es van celebrar una desena de curses corresponents, dues per a cada categoria: Aleví-benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC.

Les primeres curses van ser les de l’Open RACC, amb doble victòria d’Aleix Costa. Marc Prat va signar dues segones posicions, a la segona mànega a tan sols una dècima. Alejandro González i Adrià Casas van completar el podi en les dues curses.

Gran actuació de Mikel Merino a la categoria d’aleví, amb triomf en les dues curses. El resultat li permet situar-se com a primer classificat del campionat. En la primera cursa, el podi el van completar Adrià Mustienes i Quim González; i a la segona, Marc Benítez i Adrià Mustienes, per aquest ordre.

En les curses d’aleví, també hi ha corregut l’únic participant i líder del campionat de benjamí, Aleix Piñera, que va completar una gran actuació, amb un segon i un tercer lloc a l’escratx final.

Sergio Ruiz i Eloi González es van repartir les victòries en la categoria cadet i van ser segons a l’altre cursa. Paul Caubin va ser el tercer convidat a la festa, amb dues terceres posicions. El resultat ha comprimit encara més els primers llocs d’un campionat apassionant, amb set o vuit corredors optant al liderat.

Podi idèntic en la categoria júnior, amb final molt ajustat en la primera de les curses. La victòria va ser en les dues per a Marc Pernía. Juan Manuel Alcaraz, segon, i Javier Lara, tercer, el van acompanyar en els dos podis.

Per últim, en la categoria sènior, es van repartir les victòries Marc Ribas i Marc Fugardo. El mateix Fugardo va aconseguir la segona plaça a la primera cursa, amb Josep Vea a la tercera posició. David Martínez i Josep Vea van pujar al podi a la segona cursa.

La darrera cursa del Campionat de Catalunya de kàrting aquesta temporada tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de novembre i tindrà com a escenari el Kàrting d’Alcarràs.

 

GALERIA COMPLETA A