Actualitat - 14/09/2020
  •  Aleix Piñera, en Cadet i Pol Chaos, en Júnior, van fer doblet mentre que Pol Caubin i Marc Pernía, es van repartir el triomf en la categoria Sènior i Jan Salas i Jordi Fortuny, en l’Aleví
  • La prova es va celebrar a porta tancada i enmig de les mesures de prevenció establertes al protocol contra la Covid-19

El Kàrting de Mora d’Ebre va acollir aquest cap de setmana la segona cita del Campionat de Catalunya de l’especialitat, en el retorn a la competició després de l’aturada obligada per la pandèmia. La prova es va celebrar a porta tancada, amb restriccions de personal, i seguint totes les mesures de prevenció establertes al protocol contra la Covid-19.

Com és habitual les tandes d’entrenament van tenir lloc dissabte, deixant per diumenge les classificatòries i les carreres, dues per categoria. En total es van disputar sis curses, corresponents a Aleví-Cadet, que corrien plegats, Júnior i Sènior.

Els participants en les categories Aleví i Cadet havien de donar 14 voltes al traçat tarragoní. Jan Salas i Jordi Fortuny, que es van intercanviar el primer i el segon lloc en la categoria aleví, repetien podi a Mora amb un triomf per a cada un d’ells. En Cadet, el triomfador de la jornada va ser Aleix Piñera que repetia doblet després de la seva gran actuació en la prova inaugural a Juneda. Els dos podis van ser idèntics i, a més del primer lloc per a Piñera, els van completar Cristian Caballero i Marc Granada, que van sumar dos segons i dos tercers llocs respectivament.

Els participants de la Júnior havien de donar 18 voltes al traçat de Mora d’Ebre. Pol Chaos va mostrar les seves credencials i va repetir doble triomf en la segona cita de la temporada, Mikel Merino i Louis Leveau, amb dos segons i dos tercers llocs cada un van completar els dos podis de la categoria.

També havien de completar 18 voltes els participants de la categoria Sènior. Pol Caubin, que aquest any ha fet el salt des de la categoria Júnior, es va endur la victòria en la primera cursa i va ser segon en la segona. Marc Pernía va anotar-se el triomf en la segona carrera, millorant el tercer lloc de la primera. David Martínez Fugardo va completar els podis, amb un segon lloc en la primera i una tercera posició en la segona de les curses.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el 3 i 4 d’octubre i tindrà com a escenari el Circuit d’Osona.

 

Fotografies: MRM Comunicación-Media