Actualitat - 22/06/2017

Francesc Munné, amb un Demon Car, es va imposar diumenge a la XVI edició de la Pujada a la Serra de la Llacuna. La prova, cinquena del Campionat de Catalunya de Muntanya, va aplegar una quarantena de pilots. Constava de tres mànegues d’entrenaments cronometrats i dues curses sobre un tram de 3,8 quilòmetres, amb sortida a La Llacuna, a l’Anoia.

Francesc Munné, actual campió de Catalunya, havia aconseguit marcar els millors temps en la segona i tercera mànegues d’entrenaments, i va fer valer el temps aconseguit en la  primera mànega de cursa per endur-se la victòria. Munné revalidava així el triomf aconseguit en la prova la temporada passada.

Albert López, al volant d’un Demon Car, va rebaixar els temps aconseguits en les tandes d’entrenaments. Ja en les de cursa va aconseguir el seu millor crono en la primera mànega però va acabar a 3,1 segons del guanyador, sent segon en la classificació de la jornada.

El tercer calaix del podi va ser per a Edgar Montellà, amb un Speed Car GTR EVO. L’andorrà va començar la jornada amb el millor temps a la primera mànega d’entrenaments i el segon en les altres dues. La seva millor actuació va arribar en la primera mànega de cursa, superant per només 5 dècimes Ramon Plaus, que competia amb un Speed Car K17.

El millor classificat en la Categoria de Turismes va ser, una vegada més, Gerard de la Casa, cinquè en la general de la jornada, amb l’habitual Seat Córdoba WRC.

De la Casa va superar per poc més d’un segon i mig el sisè classificat, Luis Aguilera, que participava amb un Seat León MK2.

Kike Perelló, amb un Ford Fiesta Proto va completar el podi entre els participants de la categoria de Turismes.

El Trofeu Propulsió se’l va endur Sergi Morilla, amb un BMW Serie 1.

Pel que fa a la Regularitat en Muntanya, el guanyador en Regularitat Super-Sport va ser Lluís Llop, al volant d’un Volkswagen Golf GTI.

En la Regularitat Sport, el triomf va ser per a Víctor Salagaray, amb un Peugeot 205 GTI. En segon lloc es va classificar Antonio Martínez, amb un Alfa Romeo 75, mentre que Daniel Correa, amb un Mini 850, va ser tercer.

Per classes, Raúl Ramírez, amb un Peugeot 106, va ser el millor de la classe 2. Jordi Puertas, va ser el millor de la classe 3 amb un Renault Clio Ragnotti. Lluís Puchades, conduint un Seat León MK I, assolia la victòria en la classe 4, i Andreu Llaberia, la 6, amb un Citroën Saxo. Joan Salvans, amb un BMW M3, va ser el millor entre els participants de la classe 8. Ramon Rosell es va adjudicar la 10, amb el seu Renault Clio Cup. La classe 12 va ser per a David Cenalmor al volant d’un Citroën AX Sport, mentre que la 13 va ser per a Luis Aguilera i el seu Seat Leon MK2. Gerard de la Casa, amb un Seat Córdoba WRC, es va endur la classe 14. Francesc Munné es va adjudicar la 16 amb un Demon Car. Edgar Montellà es va imposar en la classe 17, amb un Speed Car. Daniel Correa, amb un Volkswagen Golf GTI, es va endur la classe 18 i Jordi Tato, amb un Renault 5 GT Turbo, va guanyar en la classe 19. La classe 20 va ser per a Ramon Vila, que participava amb un Ford Escort Cosworth. Finalment, la 21 va ser per a Claude Darne i el seu Renault Martini MK II, i la 22 per a Sergi Morilla, amb un BMW Serie 1.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Muntanya tindrà lloc el 15 i 16 de juliol i serà la Pujada a Alp, que puntua també per al Campionat d’Espanya i arriba a la seva setena edició.