Actualitat - 07/10/2017

Nil Solans, amb Miquel Ibáñez de copilot, s’ha proclamat campió del Món Júnior aquest dissabte al Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada. El de Matadepera, després d’haver assolit el WRC3 a Alemanya, és el tercer pilot espanyol en assolir aquesta fita, situant-se així al nivell de Dani Sordo que va guanyar-lo al 2005, i de Dani Solà al 2002.

El pilot català només tenia un possible rival que ha pogut inquietar-lo de manera tímida, Nicolas Ciamin. El jove pilot francès tenia l’obligació de guanyar els tretze trams restants per poder optar al títol que s’ha acabat emportant Solans. Una proesa gairebé impossible. El seu compatriota Terry Folb i el mateix Nil Solans l’han superat en la primera especial sobre asfalt d’aquest matí, proclamant-se així matemàticament campió del món júnior. Una forma perfecta de culminar una molt bona temporada del de Matadepera.

Aquest títol li ofereix l'oportunitat de córrer set ral·lis al WRC2 del 2018, que podrien arribar a ser nou si guanya la prova de Salou, en la qual va segon degut a una punxada de pneumàtic d’ahir a la primera etapa als últims quilòmetres. El jove pilot català correrà el WRC2 amb un Ford Fiesta R5 de M-Sport, l’equip amb el qual competeix Sébastien Ogier.