Actualitat - 26/09/2023

Aquest passat divendres hem rebut de l’Organitzador de la XIII Pujada Ullastrell un coreu on ens comunica el següent;

Un cop confirmat i decidit que la prova no es pot realitzar per disconformitat amb el termini dels 30 dies hàbils que estableix Trànsit, definitivament NO es podrà fer el 14 d'octubre com teníem previst la Pujada el SURO 2023.

Estudiada la data proposada del 9 i 10 desembre, i vist que com l'any passat es volia fer en dissabte, les verificacions del divendres coincideixen amb la Puríssima dia de festa i, per tant, creiem no seria una data atractiva pels nostres interessos i comentat amb els ajuntaments tampoc ho veuen molt adient. És per això, que tot i saber la coincidència de data de l'1 i 2 de desembre amb una prova el circuit de Catalunya, i tindrem la dificultat dels comissaris, creiem que és més vàlida aquesta data, que fer coincidir amb les 4 hores resistència de Lleida com ens recomanàveu.

És per això, que sol·licitaríem a la comissió de muntanya i la FCA poder disposar dels permisos necessaris per poder fer la nostra cursa 13à Pujada el SURO Sta. Maria de Vilalba a Ullastrell, en la data de l'1 i 2 de desembre i poder tramitar tan aviat com puguis la sol·licitud a Trànsit.

Vistes les raons exposades per l’Organitzador i per no influir en el resultat final del Campionat, la Comissió de Muntanya accepta de forma excepcional la proposta de canvi de data, pel que el Campionat finalitzarà el dia 2 de desembre amb la disputa de la XIII Pujada Ullastrell.

 

Comissió de Muntanya