Actualitat - 21/12/2023

 

L’assemblea de la Federació Catalana d’Automobilisme, que es va celebrar el dimecres 20 de desembre a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, va ratificar el nomenament de Pere Serrat com a nou president de la FCA.

Pere Serrat i Puig va accedir a la presidència durant el mes de novembre quan es va produir la dimissió de Joan Ollé i Bartolomé per motius personals després de ser president des de l’any 2008. Aleshores, la Junta Directiva, per unanimitat i segons estableix l’article 56.1.a dels Estatuts de la Federació, va decidir confiar el càrrec en el seu vicepresident primer.

Pere Serrat va voler agrair la tasca i dedicació de Joan Ollé al capdavant de la FCA durant tants anys, remarcant que amb el seu treball i perseverança s’havien assolit molts èxits.

L’Assemblea va aprovar, entre d’altres acords, les modificacions dels reglaments i tarifes que seran vigents per l’any 2024, així com el pressupost de la Federació pel proper exercici.

També es va ratificar, d’altra banda, l’acord d’afiliació de la Federació Catalana d’Automobilisme a la Unió d’Esports de Catalunya (UEC).

Després de l’exposició de diferents alternatives, també es va aprovar cercar un acord amb la Real Federación Española de Automovilismo (RFEDA) que inclogui un conveni per la tramitació de les llicències.