Actualitat - 23/03/2022

 

 La Federació Catalana d’Automobilisme presenta una nova temporada del Campionat de Catalunya de Kàrting, un dels Campionats amb més tradició i referència per a la formació dels joves pilots. Com sempre, el Campionat estarà ple d’emocions i vivències esportives, que faran gaudir a pilots, familiars, equips i als aficionats en general; i també farà possible el què és més important, que els nens i nenes puguin adquirir i millorar els valors necessaris pel desenvolupament personal i esportiu.

 Com en les darreres temporades, l’objectiu i l’estructura del Campionat s’han plantejat com una competició a l’abast de tothom, caracteritzada per un calendari equilibrat i un programa horari de cap de setmana. Així mateix, es participarà amb un xassís homologat de marca lliure i propietat de cada competidor i, com a novetat, amb un motor també de propietat del competidor de la marca i model reglamentat, aspectes que afavoreixen una competició econòmica i d’igualtat de condicions.

 En aquesta línia, l’activitat competitiva de les proves del Campionat es celebrarà només durant dissabte i diumenge, per facilitar l’assistència dels nens i joves als centres educatius, així com també intentar contenir al màxim possible la despesa originada per la participació en kàrting. El dissabte es destinarà tota la jornada a les tandes lliures, verificacions i briefings; i el diumenge es concentrarà el gruix de l’activitat competitiva, on es celebraran el “warm up”, entrenaments oficials i les 2 curses. Com en temporades anteriors, continuaran les ofertes i promocions especials per participar en el Campionat de Catalunya de Kàrting.