Actualitat - 01/02/2022

Èxit rotund de participació al 9è. Ral·li Lloret de Mar, que es materialitzarà aquest cap de setmana amb el concurs dels 143 equips (entre ells, francesos i britànics) inscrits, una xifra sense precedents a l'històric de la carrera, que certifica l'auge cada vegada més gran del que està sent partícip la cita gironina, puntuable aquest any per primera vegada per a un certamen d'àmbit nacional: la nova Copa d'Espanya d'Escuderies de Ral·lis per a Vehicles Històrics.

Una dotzena de vehicles corresponents a la categoria Ral·li2, representats pels models de referència d'aquestes característiques a nivell internacional (Škoda Fabia, Citroën C3, Ford Fiesta, Hyundai i20), encapçalen la llista d'inscrits del 9 Ral·li Lloret de Mar, a la que figuren també diversos GT de diverses especificacions, i un cotxe molt singular, amb genètica mundialista, difícil de veure en acció avui dia: el Hyundai Accent WRC que va estrenar la marca coreana fa dues dècades.

Dues unitats de la categoria N5 (Citroën C3 i Nissan Micra) competiran també pels genuïns trams del 9 Ral·li Lloret de Mar, que seran testimonis novament a partir de divendres que ve d'una intensa pugna entre els nombrosos vehicles participants dins de l'apartat de Dues Rodes Motrius (2RM), amb presència majoritària per part del Peugeot 208 Rally4.

Tots ells conformen l'apartat de Velocitat de la prova lloretenca, amb la qual comença una vegada més el Campionat de Catalunya de Ral·lis. A partir d'aquí prendran la sortida els equips participants als altres tres apartats que componen l'estructura del 9è Ral·li Lloret de Mar: Regularitat Sport, Regularitat Super Sport i Legend.

Per primera vegada, Seat Históricos, l'estructura encarregada de conservar i gestionar el llegat industrial i esportiu del fabricant de Martorell, participarà de forma oficial a la prova amb quatre vehicles (Seat 127 Gr.2, Seat 1430, Seat 1400 B i Seat Eivissa 1.5), inscrits dins de la categoria de Regularitat, que compta amb la presència dels millors equips del nostre país en aquesta especialitat.