Edgar Montellà (Silver Car S3) guanya la XI Pujada a Alp 2500

Va ser el millor entre els vehicles CM Promoció

Miquel Raventós (Demon Car) va guanyar entre els C+ i Monoplaces

Jordi Gaig (Porsche GT3 R) va vèncer entre els Turismes

Victoria en Regularitat Sport per a Roger Iraberri (VW Golf GTI MK2)

En Regularitat, primera posició per a Francisco José Fernández (Renault 5 Alpine Turbo)

El passat diumenge dia 17 es va celebrar a Alp la pujada del mateix nom, prova estrella del cap de setmana del Festival Motorsport Alp 2500 organitzat per Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 87 inscrits va començar la prova prevista a tres pujades d’entrenaments i dues de carrera va començar la pujada que es tornava a fer al mateix tram on es feia el dia anterior el Ral·lisprint, a la carretera GI-400 entre Alp i la Masella amb una llargària de 6,03km.

Ja des de les primeres pujades d’entrenaments no hi havia un clar favorit entre els CM Promoció i que es preveia molt disputada entre Edgar Montellà i Antoni Arrufat, tots dos amb Silver Car S3.

Ja a la primera pujada de cursa, Edgar Montellà va demostrar que anava per totes fent el millor temps, seguit d’Antoni Arrufat i tercer Eudald Carbonell (DEMON CAR CM R2).

A la segona pujada de cursa es van tornar a repetir les posicions, el que donava com a clar guanyador de la cursa a Edgar Montellà, segon lloc per Antoni Arrufat i tercera posició per Eudald Carbonell.

A l’apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Miquel Reventós (Demon Car), seguit per Jordi Enjuanes (VanDiemen FR 92), per Jaume Vilardell (Bango BRC52) en tercera posició.

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició ve ser per Joan Salvans (Porsche GT3 997).

A l’apartat de regularitat Sport forta lluita entre el debutant Roger Iraberri (VW Golf GTI MK2) i Joaquim Vilatarsana (Renault R5 Copa Turbo). Després de les quatre pujades de cursa i només per una dècima va guanyar Roger Iraberri; segon lloc per Joaquim Vilatarsana i tercera posició per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2).

En Regularitat victòria per Francisco José Fernández (Renault 5 Alpine Turbo), seguit al segon lloc del calaix per Josep Garcia (Porsche 911 SC) i Víctor Manuel Salagaray (Peugeot