Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) guanya la XII Pujada a Alp 2500

Joan Gil (Speedcar GTR Evo) va guanyar entre els C+ i Monoplaces

Antoni Arrufat (Silver Car S3) va vèncer a CM Promoció

Jordi Vilardell (Demon Car) primer a CM Júnior Promoció

Victòria en Regularitat Sport per a Joaquim Vilatarsana (Renault 5 Copa Turbo)

En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

El passat diumenge dia 8 es va celebrar a Alp la XII Pujada a Alp, prova estrella del cap de setmana del Festival Motorsport Alp 2500 organitzat per Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 87 inscrits va començar la prova prevista a tres pujades d’entrenaments i dues de carrera que es tornava a fer al mateix tram d’edicions anterior, a la carretera GI-400 entre Alp i la Masella amb una llargària de 6,03 km i un desnivell de 417 metres.

Després de disputar-se les corresponents mànigues d’entrenaments i de carrera les classificacions van ser:

A l’apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Speedcar GTR Evo) seguit per Santiago Guitart (Demon Car), i per Felipe Brandao (Speedcar GTR) en tercera posició.

A CM Promoció, la victorià va ser per Toni Arrufat (Silver Car S3) que, a més, va ser el primer entre els monoplaces, la segona posició va ser per Edgar Montellà (Speedcar GTR EVO), i Eudald Carbonell (Demon Car CM R2) en tercera posició.

Pel que fa al CM Júnior Promoció el guanyador va ser Jordi Vilardell (Demon Car).

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició va ser per Joan Salvans (Porsche 997 GT3 Cup).

A l’apartat de Regularitat Sport  va guanyar Joaquim Vilatarsana (Renault 5 Copa Turbo); segon lloc per Jorge Villasán (Volkswagen Golf GTI MK2) i tercera posició per Josep Garcia (Porsche 911 SC).

En Regularitat victòria per Ramon Martí (BMW 320i), seguit al segon lloc del calaix per Eduard Falgàs (Volskwagen Polo GT Coupe) i Albert Badia (BMW 325i) al tercer lloc.

Imatge: Photosport Media