Jaume Guitart (Demon Car) guanya a la XVIII Pujada a La Trona

• Jordi Vilardell (Demon Car) va vèncer en CM Júnior Promoció
  • Joan Salvans (Porsche 991 GT3) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasan (VW Golf GTI)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

Ahir diumenge es va celebrar a localitat de Les Masies de Voltregà la XXVIII Pujada a La Trona, organitzada per V-line Org. amb la col·laboració de Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 76 vehicles inscrits va començar la prova prevista a dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BV-4608 amb una llargària de 5.744 quilòmetres i un desnivell de 234 metres..

Ja des de les primeres mànigues d’entrenaments hi havia un clar favorit entre els monoplaces, no com en els turismes, que s’anaven alternant en les primeres posicions.

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Jaume Guitart (Demon Car), seguit de Felipe Brandao (Speedcar GTR) i per Josep M. Guitart (Demon Car CM R2) en tercera posició.

Pel que respecta a CM Promoció el triomf va ser per Ramon Plaus (Silver Car S3), seguit de Ian Porté (Silver Car S2) i per Edgar Montellà (Speddcar GTR EVO) en tercera posició. A CM Junior Promoció victòria per Jordi Vilardell (Demon Car).

Quant als Turismes la victòria va ser per Joan Salvans (Porsche 991 GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta 017), i la tercera posició va ser per Josep M. Soler (Porsche 911 GT3 997).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc mànigues, clara victòria per Jorge Villasan (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per José L. Moreno (BMW 320i) i tercera posició per Isidre Noguera (Volkswagen Golf MK2).

En Regularitat victòria per Ramon Martí (BMW 320i), en segona posició Joaquim Alsina (Opel Kadett GSI 16v) i Eduard Falgàs (Volkswagen Polo Coupe) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66