Actualitat - 15/03/2022

Aquest passat diumenge es va celebrar la primera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya amb la Pujada Alcover.

La prova es va declarar en pluja, i així va ser, aquesta va estar present durant les mànigues d'entrenaments, deixant l'asfalt molt delicat per a la primera carrera, a diferència de la segona, que després de sortir un sol brillant es va anar assecant donant pas a millors temps.

Destacar la gran afluència de participants amb 53 inscrits dividits en 10 CM, 30 de velocitat i 13 de regularitat.

El millor temps de la prova va ser per a Jordi Gaig amb el seu Porsche 911 GT3 marcant un crono de 2.16.287 en la segona carrera, seguit per Miquel Raventós amb un Demon Car R34+ amb un temps de 2.17.036, ocupant a més el primer calaix entre els CM+ i en tercera posició va quedar Edgar Montellà amb un temps de 2.17.132 amb el seu Silver Car S3 que, a més, també va ser el primer classificat de la categoria CM Promoció.

En l'apartat de Regularitat la primera posició la va ocupar Albert Badia amb el seu BMW 325i, quant a la Regularitat Esport va ser per a Jordi Pitarch amb el seu Volkswagen Golf GTi MK2.

La prova, amb el mal dia que es preveia a causa de la pluja, va tenir una gran afluència de públic que va omplir les cunetes a l'espera de veure passar als seus pilots favorits.