Victòria per Antoni Arrufat (Silver Car S3) a la Pujada Alcover 2023

• Antoni Arrufat (Silver Car S3) va vèncer entre CM Promoció
  • Jordi Gaig (Porsche 992 Cup) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasan (VW Golf GTI)
  • En Regularitat, primera posició per a Josep M. Martí (Seat 131)

El passat dissabte es va celebrar a la localitat d’Alcover la pujada del mateix nom, organitzada per l’Escuderia Tramsport i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories, i per la Challenge Lluís Costa.

Amb 57 vehicles inscrits va començar la prova prevista a tres mànigues d’entrenaments i dues de carrera a la carretera TV-7041 entre amb una llargària de 4,105 km.

Ja des de les 3 mànigues d'entrenaments es va veure que no hi havia un clar favorit entre els monoplaces que s’anaven alternant en les primeres posicions, no com en els turismes on Jordi Gaig va ser el clar dominador guanyant totes les pujades, tant d’entrenaments com de cursa.

A l'apartat de CM Promoció, no va haver un clar favorit i el resultat final de la cursa va estar disputat fins a l’últim moment, on a la fi, la victòria va ser per Antoni Arrufat (Silver Car S3) que a la segona pujada de cursa va marcar el millor temps, que també va ser el de la prova. La segona posició final va ser per Ian Porté (Silver Car S2) i en tercer lloc Ramon Plaus (Silver Car S3).

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Speed Car), seguit de Felipe Brandao (Speed Car GTR) i tercer Jaume Vilardell (Demon Car).

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche 992 Cup), el segon lloc va ser per Joan Salvans (Porsche 997 GT3) i la tercera posició va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc pujades de cursa, clara victòria per Jorge Villasan (Volkswagen Golf GTI). El segon lloc per Josep Garcia (Porsche 911 SC) ) i tercera posició per Ricardo Jiménez (Renault Clio 16S).

En Regularitat Josep M. Martí (Seat 131) no va donar opció guanyant les cinc mànigues, en segona posició Francisco J. Fernández (Renault 5 Alpine Turbo)  i David Pelaez (Ford Fiesta XR2) al tercer lloc.

Imatge: Photosport Media