Jordi Gaig Sardà (Porsche 911 GT3R) guanya la XXXIII Pujada Gironella-Casserres

* Joan Gil (Suzuki Spedd Car)) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces

*  Antoni Arrufat (Silver Car S3)) va vèncer entre CM Promoció

Victòria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (VW Golf GTI MK2)

En Regularitat, primera posició per a Josep Garcia (Porsche 911 SC)

El passat diumenge dia 6 de novembre es va celebrar a localitat de Gironella la XXXIII Pujada Gironella-Casserres, organitzada per l’Escuderia Gironella i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 60 vehicles inscrits va començar la prova prevista a la carretera BV-4132z entre amb una llargària de 6,04 km.

Ja des de les 3 mànigues d'entrenaments es va veure que no hi havia un clar favorit entre els monoplaces que s’anaven alternant en les primeres posicions, no com en els turismes on Jordi Gaig va ser el clar dominador guanyant totes les pujades, tant d’entrenaments com de cursa.

A l'apartat de CM Promoció, no va haver un clar favorit i el resultat final de la cursa va estar disputat fins a l’últim moment, on a la fi, la victòria va ser per Antoni Arrufat (Silver Car S3) que a la segona Pujada de cursa va marcar el millor temps. La segona posició final va ser per Eudald Carbonell (Demon Car CM R2) i tercer Marc Solsona (Speed Car GTR EVO).

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Suzuki Speed Car), seguit de Jordi Enjuanes (Van Diemen RF 95) i per Jaume Vilardell (Bango BRC 52) en tercera posició.

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta 017), i la tercera posició va ser per Iván Morales (Mitsubishi Lancer EVO X)).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc pujades de cursa, clara victòria per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Ricardo Jiménez (Renault Clio S16) i tercera posició per Josep Costa (Porsche 911 SC).

En Regularitat i després d’una lluita aferrissada, victòria per Josep García (Porsche 911 SC), amb segona posició Ramon Martí (BMW 320i)  i Jose M. Martí (Seat 131) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66