Ral·lis Absolut

Xavier Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia RS) guanyen el 24è Ral.li de la Llana Ripollès

• Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport
  • Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) guanyadors en Regularitat

El passat dissabte, amb seu a la ciutat de Ripoll i organitzat per Motor Club Sabadell, es va disputar el 24è Ral·li de la Llana Ripollès, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt en les diferents categories i, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Regularitat i de Regularitat Sport, les challenges Michelin, Pirelli, Saxo, i el Volant Racc.

Amb 87 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de cinc trams a doble passada, amb un total de 388,030 km dels quals 126.430 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat Vidales-Hereu van marcar el ritme de la prova sense donar opció als seus rival i guanyant tots el trams cronometrats.

Així doncs, a velocitat el guanyador va ser el tàndem format per Xavier Vidales–Jordi Hereu (Skoda Fabia 2 EVO), que també es va endur la Challenge Michelin, la segona posició va ser per Alejandro Mauro–Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally2 Evo), i tercers van quedar la parella formada per Marià Parés–Eduard Ferran (Skoda Fabia RS).

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Jordi Fanlo–Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Albert Rosa–Jan Rosa (Peugeot 205 GTI 1.9) i tercers classificats Ignasi Segura–Oriol Martinell (BMW 325i).

A l’apartat Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Carles Miró– Ivan Matavacas (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Andreu Vigué–Josep M. Casas (Renault 5 Turbo 2) i en tercera posició Esteban Munné–Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1).

Gil Membrado-Manel Muñoz (Ford Fiesta) es van endur la Challenge Pirelli.

Agustí Garcia-Sònia Montilla (Citroën Saxo VTS 8v) van guanyar la Challenge Saxo.

Arnau Bartés-Miquel Velilla (Peugeot 208 1.2 Puretech) van ser els guanyadors al Volant Racc.

Imatge: Todomotor66