Ral·lis

VICTÒRIA CONTUNDENT D'EDUARD PONS-ALBERTO CHAMORRO ( SKODA FABIA R5) EN EL 35è RALLY EMPORDÀ

• Xavier Domènech-Susana Cercadillo (Porsche 997) es van classificar segons i Joan Segú-Alberto Gil (Citroën DS3) tercers.

• José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW E30) pugen al calaix més alt en Regularitat Sport.

• Antoni Verdaguer-Maria J. Mora (Porsche 944 Turbo) s'imposen en Regularitat.

Aquest cap de setmana, organitzat per l'Escuderia Baix Empordà, s'ha celebrat el 35è Rally Empordà, amb un total de 316 km. dels quals 87 eren cronometrats, dividits en dues seccions de 4 trams a doble passada (Els Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i La Ganga).

Un assolellat i calorós dia rebia als pilots, copilots i les seves respectives muntures per a iniciar una intensa jornada en la qual Pons-Chamorro van aconseguir marcar tots els escratx, demostrant així des del primer moment quines eren les seves intencions per a aquest ral·li.

Al final del primer bucle Domènech-Cercadillo assolien la segona posició a 51 segons del Pons-Chamorro i Segú-Gil eren tercers a 58 segons del primer classificat.

Després del reagrupament i la corresponent assistència, s'iniciava el segon bucle en el qual no es van alterar les posicions, quedant la classificació final la mateixa que a la primera secció, en primera posició Pons-Chamorro, segons Domènech-Cercadillo i tercers Segú-Gil.

En el Campionat de Promoció els guanyadors van ser Eric Banús i Salvador Figueras amb un Citroen Saxo 1.6,, vencedors també del Trofeu Júnior seguits per Jordi San Andrés i Carles Cabrero amb un Peugeot 106 S16, i d’Agustín Garcia i Sònia Montilla amb un Citroen Saxo 1.6.

En l'apartat de Regularitat Sport vam tenir una bonica lluita entre els dos grans especialistes. José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i E30) i Joaquim Gummà-Joaquim Turon (BMW 323i E21) que van protagonitzar un duel molt igualat, sent la victòria final per a Moreno-Noguera amb una diferència de 5,9 punts sobre Gummà-Turonn segons classificats i quedant en tercera posició Joan A. Creus-Daniel Carmona (Peugeot 205 Rallye).

En Regularitat, Antoni Verdaguer-Maria J. Mora (Porsche 944 Turbo) van aconseguir la victòria, seguits de M. Teresa Armadans-Miquel Molist (Porsche 911) a només 1,9 punts i la tercera posició per a Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC).

En l’apartat de Ral·lisprint, els vencedors van ser Roger Serrador -Sergio Garcia amb un Citroen Saxo, seguits per salvador Figueras i Sara Velasco amb el seu Renaul Clio Sport, i de Daniel Rabaneda i Manuel Fernandez amb un BMW M3