Ral·lis

Triomf d'Español-Bercianos (Škoda Fabia R5) en el 7è Rallysprint de la Cerdanya

José Luis García-José Murado (Škoda Fabia R5) segons i, Albert Orriols-Christian Gómez (Škoda Fabia R5 Evo), tercers.

En Regularitat Sport, vicròria de Joaquim Vilatarsana-Carles Basart (Renault R5 Copa Turbo).

En Regularitat, triomf d’Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1).

Aquest dissabte passat s’ha celebrat a la localitat d’Alp el 7è Rallysprint de la Cerdanya organitzat per Cerdanya Racing Club i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

La prova constava de 2 trams a tres passades (3 amb sentit ascendent i 3 amb sentit descendent) de la carretera GI-400 (Alp-Masella) amb un total de 35,94 km cronometrats.

Ja des de el primer moment Alex Español-Alex Bercianos van imposar el ritme de la cursa aconseguint el millor temps al primer tram per davant Xavier Domènech-Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS) i Albert Orriols-Christian Gómez (Škoda Fabia R5 Evo).

Al segon tram Xavier Domènech va patir un problema mecànic que el va fer abandonar, Alex Español tornava a fer el millor temps, seguit d’Albert Orriols, que pujava a la segona  posició i tercers José Luis Garcia-José Murado (Škoda Fabia R5).

Al tercer tram i últim en sentit ascendent es tornava a repetir la classificació als tres primers llocs permetent a Español augmentar el seu avantatge respecte als segon i tercer classificats.

Després del re-agrupament del migdia, tocava fer els tres trams de baixada. Español va tornar a fer el millor temps al primer tram de baixada, però Garcia li retallava distància a la segona baixada quan Garcia va fer el millor temps arrabassant a Orriols la segona plaça. En el sisè i últim tram, Español tornava a marcar el millor temps, seguit de Garcia i Orriols que a la fi, va ser la classificació  final de la prova.

A l’apartat de Regularitat Sport clara i contundent victòria de Joaquim Vilatarsana-Carles Basart (Renault R5 Copa Turbo), seguits de prop de Narcís Marcó-Ivan Matavacas (Volkswagen Golf MK1) i a la tercera posició Josep Costa-Marc Durán (Porsche 911 SC).

En Regularitat victòria per Esteban Munné-Olga Feliu (VW Golf GTI MK1) i segons Oriol Aymerich-Eduard Aymerich (Toyota Supra MK3)

Imatge: Raúl Jacinto Apeuxapa