Actualitat - 08/04/2024
  • Miquel Bronsoms-Daniel Arévalo (Volkswagen Gol GTI 16v) van guanyar a Ral·lisprint
  • Joan Lascorz-Pau Palma (Can-Am Maverick X3) guanyadors a SBS-2

El passat dissabte, amb seu a la localitat de Montblanc i organitzat per l’Escuderia Tramsport, es va disputar el 1r Ral·li del Trepat, segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport de Terra i  l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2.

Amb 35 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories i un dia ventós i molt calorós, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada amb un total de 78,95 km dels quals 41,39 eren cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat, Ramon Gené-Jordi Hereu (Opel Astra)  van imposar un fort ritme guanyant tres dels cinc trams disputats, ja que la tercera passada pel Tram B va ser neutralitzada. Jordi Nualart-Francesc Olivé (Renault Clio Rally 5) van guanyar un tram i Joel Iñiguez-Ricard Martin (Citroen C3 N5) un altre.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Gené-Hereu, la segona posició va ser per Victor Solorzano-Patricia Grande (Ford Focus 1.6 16v) i tercers van quedar la parella formada per Miquel Pons-Carles Planells (Ford Focus 1.6 16v).

A l’apartat del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, els guanyadors van ser la parella formada per Miquel Bronsoms-Daniel Arévalo  (Volkswagen Gol GTI 16v).

Quant a l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Joan Lascorz-Pau Palma (Can-Am Maverick X3) seguits a la segona posició per Víctor Gómez-Pere Xampeny (Can-Am Maverick X3 XRS) i al tercer lloc Jesús Cucharrera-Xavier Martínez (Can-Am Maverick X3 XRS).

A la Challenge Rallycracks els guanyadors vas ser Víctor Solórzano-Patricia Grande amb el Ford Focus MK1 1.6 16V.

Imatge: Photosport Media