XAVIER CASTELLÓ-JOAQUIM GUILLAMET GUANYEN LES 3 HORES RESISTÈNCIA OFF-ROAD VILA DE MASQUEFA

Guanyadors per Classes:

• Marc Barcons-Joan Vinyes a la Classe 1
  • José Aranda-Ignasi Alonso a la Classe 2
  • Xavier Castelló-Joaquim Guillamet a la Classe 3

Diumenge passat, i organitzat per l’escuderia Gas a Fons, es va celebrar les 3 hores de Resistència Off-Road Vila de Masquefa al circuit del mateix nom, puntuable per la Copa Catalana de Resistència.

Després de les tres hores de competició i amb una primera posició molt lluitada, la victòria va ser per la parella formada per Xavier Castelló-Joaquim Guillamet (Volkswagen Golf), segons i a només una volta van quedar José Aranda-Tomàs Alonso-Ignasi Alonso (Seat Ibiza 2.0) i tercers, a sis voltes, Joan Vinyes-Melcior Caminal (Volkswagen Golf).

Pel que respecta a la classificació per classes els resultats van ser:

A la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per a Marc Barcons-Joan Vinyes (Peugeot 206), en segona posició van quedar la tripleta formada per David Cabezas-Oriol Gel-Aitor Rego (Peugeot 205) i al tercer calaix del podi de la Classe I van quedar David Boltà-Vicente de la Torre (Peugeot 205 16V).

A la Classe II, la victòria va ser per José Aranda-Tomàs Alonso-Ignasi Alonso (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Joan Vinyes-Melcior Caminal (Volkswagen golf) i tercers Josep M. Mato-Marc Velázquez (Seat Ibiza 2.0).

Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Xavier Castelló-Joaquim Guillamet (Volkswagen golf), segons van ser Joan Sánchez-David Tarin (Seat Ibiza GT TDI) i a la tercera posició van quedar la dupla formada pels germans Joan i Josep Pelay (Seat Ibiza TDI).