Actualitat - 23/05/2017

El circuit Motorland Aragón d’Alcanyís va acollir el 20 i 21 de maig la segona cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat en circuits. En total, dues carreres al traçat aragonès que coincidien amb una nova jornada del CER i del campionat estatal de turismes. Sense dubte, una bona dosi de motor i competitivitat per als aficionats presents al circuit.

Daniel Díaz Varela i Eduardo Costabal, al volant d’un Porsche 991 Cup es van adjudicar el triomf en la primera de les curses amb un avantatge de més d’un minut respecte els segons classificats després d’aconseguir donar 24 voltes al traçat aragonès. La segona posició va ser Joan Vinyes i Jaume Font, amb un Seat Leon Cup Racer, primers de la classe D1. Els germans Ruben i Raúl Martínez, amb un altre Seat Leon Cup Racer, van ser tercers. Nil Montserrat i Nikolay Dimitriev, sisens de la general amb un Ginetta G55 GT4, es van adjudicar la classe 3, La sempre competida divisió 4 va ser per Henk Van Zoest, amb un Renault Clio Cup IV, mentre que Albert Lairisa, amb un Renault Clio III, es va apuntar la D5.

La segona carrera del cap de setmana, programada per 40 minuts més una volta, va ser molt disputada. Després de 22 voltes al circuit, Joan Vinyes i Jaume Font, amb el Seat Leon Cup Racer, van ser els més ràpids i es van endur el triomf, a més de la victòria entre els vehicles de la D1. Nil Montserrat i Nikolay Dimitriev, amb un Ginetta G55 GT4, van ser segons, a 22 segons dels vencedors en un final molt ajustat sent els més ràpids de la classe 3. El podi el van completar Ivan Pareras i Antonio Castillo, amb un Seat Leon Cup Racer. Daniel Díaz Varela i Eduardo Costabal, al volant d’un Porsche 991 Cup, es van anotar la classe 2 i Henk Van Zoest, amb un Renault Clio Cup IV, de nou va ser el més ràpid entre els participants de la D4.

La propera cursa del calendari català de Velocitat tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, al circuit de Barcelona-Catalunya, coincidint de nou amb una nova cita del Campionat d’Espanya de Resistència i el nacional de GT.