Actualitat - 11/03/2024

 

Xavier Domènech-Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS)) segons i, Pau de las Heras-Gerard Alsina (Mitsubishi Evo VI), tercers.

  Aquest dissabte passat s’ha celebrat 3er Ral·lisprint de Navarcles organitzat per l’entitat Associació Velocicat i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

 La prova constava d’un tram a quatre passades (2 en sentit Talamanca i 2 en sentit Navarcles) de la carretera BV-1221 amb una distància total de 156,98 km, dels quals 37,60 km eren cronometrats.

 Amb un total de 44 equips autoritzats a prendre la sortida i sota la pluja va començar la prova, on ja des del primer moment l’equip Pañella-Roger van imposar un fort ritme aconseguint el millor temps al primer tram per davant de Domènech-Cercadillo  i a la tercera posició San Andres-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16).

 Al segon tram van tornar a marcar el millor temps la dupla formada per Pañella-Roger, per davant de Domènech Cercadillo i terces Pau de las Heras-Gerard Alsina (Mitsubishi Evo VI).

 Després del reagrupament del migdia, a la tarda els dominadors van ser Domènech-Cercadillo guanyant els dos trams, seguits les dues passades pel tram de Navarcles per Pañella-Roger i De las Heras-Alsina.

 A la classificació general final, primera posició per Sergi Pañella-Albert Roger, que també van ser els guanyadors de la Classe 3; segons a la general van ser Xavier Domènech-Susanna Cercadillo i tercera posició per Pau de las Heras-Gerard Alsina.

 

 Pel que respecta a la resta de classificacions per classes, Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16) van aconseguir amb la victòria a la Classe 1 i Eric Banus-Laia Rovira (Renault Clio 2.0 RS) van guanyar a la Classe 2.

 

Imatge: todomotor66photosport