Actualitat - 07/07/2024

 

  • En Regularitat Sport, victòria de Jordi Auret-Gil Tarabal (BMW E30 325i).
  • En Regularitat, triomf per Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1).

 

  Aquest dissabte passat s’ha celebrat a la localitat d’Alp el 9è Rallysprint de la Cerdanya, organitzat per Cerdanya Racing Club puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, per la Regularitat Sport i per la Regularitat.

 Amb 36 equips autoritzats a prendre la sortida va començar la prova que constava de 2 trams a tres passades, 3 amb sentit ascendent (Alp-Das) a les carreteres GI-400 i GI-404 amb una llargària de 4,922 km i 3 amb sentit descendent (Masella-Alp) a la carretera GI-400 (Alp-Masella) i una longitud de 5.956 km que feien un total de 96,84 km dels què 32,63 km cronometrats.

 Amb un dia ennuvolat i plujós es va disputar el Ral·lisprint, on ja des del primer moment, Sergi Pañella-Albert Roger (Skoda Fabia Rally 2 EVO) van imposar el ritme de la cursa, aconseguint el millor temps als dos primers trams amb una aferrissada lluita amb Joaquim Manresa-Paula Manresa (Skoda Fabia R5) que guanyaven el tercer tram matinal.

 Després del reagrupament del migdia tocava fer els tres trams de baixada amb la mateixa tònica que els del matí, els 2 primers trams per Pañella-Roger i l’últim per Manresa-Manresa.

 Al final, victòria per Sergi Pañella-Albert Roger, segona posició per Joaquim Manresa-Paula Manresa i tercers Divid Espasa-Juan Codinach (Porsche GT3).

 A l’apartat de Regularitat Sport, victòria per Jordi Auret-Gil Tarabal (BMW E30 325i), segons Agustí Domingo-Carles Basart (Ford Escort MKII) i tercers Aleix Brunet-Aleix Collados (Seat Ibiza GLX 1.5).

 En Regularitat, triomf per Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1), segona posició per Ivan Matavacas-Miquel Molist (Porsche 924) i tercers Antoni Peracaula-Joan Cairó (Opel Kadett GSI).

 

Imatge: Todomotor66 PhotoSport