Actualitat - 11/08/2018

Daniel Juncadella ha hagut d’esperar fins a la seva cinquena temporada al DTM per obrir el seu compte de victòries en el campionat de turismes alemany. El català ha aprofitat  la primera cursa del cap de setmana a Brands Hatch (Anglaterra) per signar avui la pole position i la victòria, la primera de la seva carrera el DTM

No ha estat bo l’inici de cursa per al català, que ha perdut la primera posició davant Auer i Rast. Per darrere, Farfus es col·locava tercer després de parar a la primera volta, amb Rast, Glock i Di Resta entre els més destacats. Duval, que també parava, se sortia a Druids, la segona corba, i es marcava zona lenta.

Juncadella rodava molt de prop d’Auer, amb els BMW de Farfus i Eng més enrere. Aquests decidien parar a la volta 5, quan acabava la zona lenta, i li guanyaven la posició a René Rast, que havia parat a la volta 1. Dani entrava a la 7 i ha sortit amb cert marge sobre Farfus. Havia d'aguantar la primera volta. I ho ha fet, tot i que Farfus anava completament enganxat al seu darrere.

A meitat de carrera, després de 30 minuts i 17 voltes complertes, Juncadella tenia poc més d'un segon sobre Farfus, que només tenia cinc usos del DRS restants. A poc a poc Dani anava obrint forat amb el de BMW i en la volta 20 ja tenia més de dos segons d'avantatge. Per la seva banda, Auer rodava molt poc més ràpid que Farfus com per agafar-lo.

Farfus no ha inquietat Juncadella, que ha anat augmentant el seu avantatge de mica en mica fins a meta, aconseguint la seva primera victòria en el DTM. Després de 67 carreres i dues poles, el segon lloc era el millor resultat del català, fins avui.

La segona carrera del cap de setmana tindrà lloc demà a les 14:30.