Ral·lis

Eduard Pons i Alberto Chamorro, amb el seu habitual Skoda Fabia R2, es van adjudicar el II Memorial Abel Puig. La prova, organitzada per l’escuderia WRC Management, constava de tres especials diferents que els participants havien de completar en dues passades cadascuna. La cita era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Junior, el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i el Volant RACC.

Pons i Chamorro es van imposar en 5 dels 6 trams cronometrats fent valer la superioritat del seu Skoda i van marcar el millor temps en l’arribada al podi de Cervera. El segon lloc va ser per Ferran Aymerich i Eric Bellver, amb el Peugeot 208 1.2 Puretech, primers del Volant RACC-Trofeu Mavisa i d’entre els participants de dues rodes motrius. El podi el van completar Alejandro Mauro i Daniel Muntadas, amb un Renault Clio, a 22 segons dels anteriors.

Entre els participants del Campionat de Catalunya de Promoció, la victòria va ser per a Sergi Pérez i Oscar Barrera, que amb un Peugeot 106 Rallye, van ser els millors del Trofeu Junior. El segon lloc va ser per a Gabriel Jiménez i Jennifer Muñoz, amb un Citroën Saxo, segons també del Trofeu Junior. El podi el van completar Agustín Garcia i Sonia Montilla, amb un altre Citroën Saxo. Biel Gavilán i Jaume Poch, amb un Ford Focus, van ser els tercers del Trofeu Júnior.

Roger i Josep Oto, van ser els millors del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints, amb un Peugeot 208 Rally 4. En l’Open Catalunya SBS el triomf va ser per a Jesus Cucharrera i Pau de las Heras, amb un CanAm Maverich X3

Amb la victòria al II Memorial Abel Puig, Ferran Aymerich i Enric Bellver han fet un pas pràcticament definitiu en les seves opcions a proclamar-se campions del Volant RACC-Trofeu Mavisa.

En segon lloc es van situar Rubén Muñoz i Javi Martínez. Van rodar molt a prop dels temps de cap, especialment en el primer tram, però poc van poder fer per aspirar a la victòria final. Rodant en terra de ningú ja a partir del segon bucle van aconseguir portar el seu Peugeot 208 1.2 Pure Tech VR a la segona posició de podi final, sumant uns punts molt importants per mantenir les seves aspiracions al titol en aquesta històrica copa de promoció.

L'últim calaix de podi entre els de al Volant RACC / Trofeu MAVISA en la prova disputada pels voltants de la capital de la Segarra el va ocupar el jove pilot Toni Herrerías. Amb el seu copilot Xavier Martínez sempre es van mantenir entre els tres primers classificats en la seva superfície favorita, assegurant la tercera posició escratx. A més van finalitzar segons al Trofeu Júnior, apartat en el qual continuen a esquena d'un intocable Ferran Aymerich.