• Jordi Vilardell (Demon Car) va vèncer entre els CM Promoció
  • Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 Cup) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

El passat dissabte es va celebrar a la localitat d’Alcover la pujada del mateix nom, organitzada per l’Escuderia Tramsport i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 44 vehicles inscrits va començar la prova prevista a tres mànigues d’entrenaments i dues de carrera a la carretera TV-7041 entre amb una llargària de 4,105 km i un pendent mitjà de 6,07%.

Ja des de la primera màniga d'entrenaments, Jordi Vilardell (Demon Car) no va donar opció als seus rival guanyant totes les pujades i, que a la fi, va ser el guanyador de la prova i a més va establir un nou record de temps  d’aquesta. El mateix va passar als turismes on Jordi Gaig (Porsche 911 GT· Cup) va ser el clar dominador guanyant totes les pujades, tant d’entrenaments com de cursa.

A l'apartat de Monoplaces, als CM Promoció, la victòria va ser per Jordi Vilardell (Demon Car), en segon lloc Edgar Montellà (Speedcar GTR-EVO), i en tercer lloc Ramon Plaus (Silver Car S3). Als CM+, triomf per Felipe Brandao (Silver Car S2F).

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche 911 GT· Cup), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta) i la tercera posició va ser per Xavier De la Vega (Seat Leon Supercopa MK2).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc pujades de cursa, clara victòria per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), segon lloc per Josep Garcia (Porsche 911 SC) ) i tercera posició per Juan J. Guillamet (Renault Clio Williams).

En Regularitat Ramon Martí (BMW 320i) en va ser guanyador, en segona posició Josep M. Martí (Seat 131)  i Gabriel Olivier (Lancia Fulvia) al tercer lloc.

Imatge: Photosport Media