Actualitat - 04/03/2024

• Vidales-Hereu guanyadors absoluts.
  • Bronsoms-Arévalo (Volkswagen Gol GTI 16v) van guanyar a Ral·lisprint
  • Jesús Cucharrera-Pau de Las Heras (Can-Am Maverick X3XRS) guanyadors a SBS-2

El passat diumenge, a la localitat de Rocafort de Vallbona i organitzat per WRC Management, es va disputar el 6è Ral·li Rocafort de Vallbona, primera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que, a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i  l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2.

Amb 36 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories i un dia ventós i molt fred va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada amb un total de 78,95 km dels quals 41,39 eren cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat, Xavier J. Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia RS Rally) van imposar el seu ritme guanyant els sis disputats.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Vidales-Hereu, la segona posició va ser per Marc Coma-Carla Salvat (Skoda Fabia R5) i tercers van quedar la parella formada per Joan Roca-Miquel Amblàs (Vauxhall Astra GSI).

A l’apartat del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, els guanyadors van ser la parella formada per Miquel Bronsoms-Daniel Arevalo  (Volkswagen Gol GTI 16v).

Quant a l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesús Cucharrera-Pau De Las Heras (Can-Am Maverick X3 XRS) seguits a la segona posició per Joan Lascorz-Paul Palma (Can-Am Maverick X3 XRS) i al tercer lloc Andreu Cachaferiro-Moisès Ponce(Can-Am Maverick X3 XRS).

A la Challenge Rallycracks els guanyadors vas ser Pere Rovira-Marc Cué, seguits per Daniel Muntadas-MArta Ylla i per Miquel Pons-Carles Planell, tots tres amb Ford Focus MK1 1.6 16V.

Imatge: Photosport Media