Actualitat - 06/05/2024

• Jorge Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport
  • Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MKI) van guanyar en Regularitat
  • Sergi Pañella-Miquel Velilla (Skoda Fabia Rallye 2) van guanyar al Ral·lisprint.

El passat dissabte, amb seu a la ciutat de Valls i organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, es va disputar el XIV Ral·li Ciutat de Valls, prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt en les diferents categories i que, a més, puntuava pels Campionats de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, i Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d'Asfalt i les Challenges Michelin i Saxo 8v.

Amb 53 vehicles autoritzats a prendre la sortida a les diferents categories, va començar el ral·li que constava, pel que fa al Campionat de Catalunya de Ral·lis, de sis trams a doble passada, amb un total de 418,11 km dels quals 109,383km eren trams cronometrats, i de 4 trams amb un total de 169,31km, dels quals 40,17 km eren cronometrats pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints.

Ja des del primer tram cronometrat Vidales-Hereu van marcar el ritme de la prova sense donar opció als seus rivals i guanyant nou dels dotze trams cronometrats, mentre que Martí-Sánchez (Skoda Fabia R5) guanyaven els tres restants.

Així doncs, en velocitat el guanyador va ser el tàndem format per Xavier J. Vidales–Jordi Hereu (Skoda Fabia R5), la segona posició va ser per Jordi Martí-Gabriel Sánchez (Skoda Fabia R5), i tercers van quedar la parella formada per Marià Parés-Pedro Requena (Skoda Fabia R5).

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Jorge Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), a la segona posició Jordi Auret-Gil Tarabal (Renault 5 GT Turbo) i tercers, la parella formada per Juan J. Guillamet-Sebastíà García (Renault Clio Williams).

A l’apartat de Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Esteban Munné-Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MKI), seguits a la segona posició per Miquel Duran-Ferran Soles (Renault 5 Alpine) i en tercera posició José M. López-Miquel Molist (Volkswagen Sirocco).

Al Campionat de Catalunya de Promoció la victòria va ser per Èric Banus-Laia Rovira (Citroen Saxo 1.6 VTS 8v), seguits per Xavier Ros-Albert Cámara (Peugeot 206 XS) a la segona posició, i tercers David Moragas-Andrés Aranda (Citroen Saxo VTS 1.6 8v).

Al Trofeu Júnior la victòria va ser per Èric Banus-Laia Rovira (Citroen Saxo 1.6 VTS 8v), segons Xavier Ros-Albert Cámara (Peugeot 206 XS), i tercers Biel Gavilan-Joan Codinachs (Citroen Saxo VTS 1.6 8v).

Al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints, la dupla guanyadora va ser la formada per Sergi Pañella-Miquel Velilla (Skoda Fabia R5).

Dins la Challenge Michelin els vencedors van ser Xavier J. Vidales–Jordi Hereu (Skoda Fabia R5), i a la Challenge Saxo 8v van guanyar Èric Banus-Laia Rovira (Citroen Saxo 1.6 VTS 8v).

La pròxima prova serà el Ral·li Empordà els propers dies 24 i 25 de maig.

Imatge: Photosport Media