Actualitat - 22/04/2024

• Jorge Cagiao-Enrique Cruz (Renault Alpine A110) guanyadors del Ral·li
  • Al Campionat de Catalunya, victòria per Xavier Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia R5)
  • Ignasi Segura-Arturo Candela (BMW 325i E30) van guanyar en Regularitat Sport
  • Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC 3.0) guanyadors en Regularitat

El passat dissabte, amb seu a la ciutat de Ripoll i organitzat per Motor Club Sabadell, es va disputar el 25è Rallye La Llana, puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt en les diferents categories i, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Regularitat i de Regularitat Sport, , Copa Saxo 8v, la Challenge Michelin i la Copa de España de Rallyes de Asfalto.

Amb 102 vehicles autoritzats a prendre la sortida, dels que 96 pertanyien al Campionat de Catalunya, va començar el ral·li que constava de sis trams, quatre d’ells  a doble passada, amb un total de 388,380 km dels quals 114.836 km eren trams cronometrats.

El guanyador de la prova va ser l’equip format per Jorge Cagiao-Enrique Cruz (Renault Alpine A110).

Pel que respecta al Campionat de Catalunya, a velocitat, el guanyador va ser el tàndem format per Xavier Vidales–Jordi Hereu (Skoda Fabia R5), la segona posició va ser per Gil Membrado-Alejandro López (Ford Fiesta R5 MKII), i tercers van quedar la parella formada per Albert Orriols-Javier Moreno (Skoda Fabia R2 EVO).

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Ignasi Segura-Oriol Martinell (BMW 325i E30), seguits a la segona posició per José L. Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i E30) i tercers classificats la dupla formada per Aureli Hernandez-Jordi Serra (Renault 5 GT turbo).

A l’apartat de Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Carles Miró- Ivan Matavacas (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Francesc Segú-Miquel Molist (Volkswagen Golf GTI MKII) i en tercera posició Esteban Munné–Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MKI).

Imatge: TodoMotor66 PhotoSport