Muntanya

Sergi Pañella (Demon Car R34+) segon i Eudald Carbonell (Demon Car CM R2), tercer.

Francesc Munné (Ford Sierra Cosworth) va guanyar l’apartat de Turismes, segon Cipriano Ramírez (BMW 325i) i tercer Salvador Canals (Porsche GT 996).

Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI) s'imposa en Regularitat Sport i Fco. José Fernández (Renault 5 Alpine Turbo), el millor en Regularitat.

Sant Jaume dels Domenys a estat l’escenari per a disputar la XI Pujada a Les Ventoses, cita preinspecció per la Copa de España de Escuderías de Montaña, i puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya i la Challenge Lluis Costa. La prova, organitzada per Escuderia Penedès Competició ha suposat un total èxit de participació i competició en el qual, després de les dues pujades de cursa de les quals constava, Antoni Arrufat (Silver Car S3) ha resultat vencedor.

El dia es va iniciar amb les tres pujades d'entrenaments a la ja coneguda carretera TP-2442 amb una distància total del recorregut de 6.700 metres. i un desnivell de 400 metres. En total, van ser 48 els pilots autoritzats a sortir en les modalitats de Velocitat, Regularitat Sport i Regularitat.

En l’apartat de Monoplaces, ja des de la primera pujada de cursa, Antoni Arrufat (Silver Car S3) va ser el més ràpid per davant de Sergi Pañella (Demon Car R34+), tots dos seguits per Eudald Carbonell (Demon Car CM R2). En la segona pujada de cursa va tornar a marcar el millor crono Antoni Arrufat, aquesta vegada seguit d’Eudald Carbonell i amb tercer lloc Jaume Vilardell (Bango).

Pel que fa als Turismes, des de la primera pujada de cursa, el millor temps va ser per Francesc Munné (Ford Sierra Coswort), seguit de Cipriano Ramírez (BMW 325i), i tercer Salvador Canals (Porsche GT 996). A la segona pujada de cursa es van repetir les mateixes posicions.

Un brillant Antoni Arrufat, tot i tenir un ensurt a la primera pujada d’entrenaments,  es va emportar el triomf absolut i va ser primer de CM Promoció, seguit d’Eudald Carbonell i Josep M. Costa (JMC RC1) que van completar el podi de la categoria. Quant a la categoria de CM+, el primer lloc va ser per Sergi Pañella, seguit de Jaume Vilardell.

Als Turismes, victòria clara de Francesc Munné, al segon lloc Cipriano Ramírez (també guanyador de la categoria 3) i tercer Salvador Canals. El millor de la categoria 1 va ser Edgar Pérez (Peugeot 106 GTI) i Eduard Làzaro (Renault Clio Cup) es va emportar tots els honors en la categoria 2.

La Regularitat Sport va tenir com a clar guanyador a Jordi Pitarch (Volkswagen Gof GTI), seguit de Jordi Auret (Peugeot 205 GTI) i en tercera posició Joan Argemí (Renault Alpine A-310).

En Regularitat es va viure una interessant lluita durant tota la prova entre els tres primer classificats, per acabar amb la victòria de Fco. José Fernàndez (Renault 5 Alpine Turbo), seguit mot de prop per Albert Badia (BMW 325i)  i va ocupar la tercera posició del podi en Josep Garcia (Porsche 911 SC)

Imatge: Galera Racing