Muntanya

El canari Javier Rodríguez Jorge (Speed Car GTR EVO) guanya la 12a Pujada Sta. Maria de Villalba-Ullastrell

- Va ser el millor entre els vehicles CM Promoció

- Miquel Raventós (Demon Car) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces

- Jordi Gaig (Porsche GT3 R) va vèncer entre els Turismes

- Victoria en Regularitat Sport per a Jordi Pitarch (VW Golf GTI MK2)

- En Regularitat, primera posició per a Javier Domínguez (Audi 80 Quatro)

El passat dissabte dia 10 es va celebrar a Alp la pujada 12a Pujada "El Suru" a Sta. Maria de Villalba-Ullastrell, organitzada per +Gas Factory Marc Gené i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 73 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar la prova prevista a tres pujades d'entrenaments i dues de carrera a la carretera BV-1202 entre amb una llargària de 3,53 km.

Ja, des de les dues curses d'entrenaments, la tercera no es va córrer a causa del retard acumulat pels incidents a la segona màniga d'entrenaments, no hi havia un clar favorit als monoplaces, no com als turismes on Jordi Gaig va ser el clar dominador.

A l'apartat de CM Promoció, ja a la primera pujada de cursa, Javier Rodríguez va demostrar que anava per totes fent el millor temps, que a la fi li va donar la victòria, seguit a la classificació final per Antoni Arrufat (Silver Car S3) i tercer Ian Porte (Silver Car S2).

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Miquel Reventós (Demon Car), seguit de Joan Gil (Speed Car GTR EVO) i per Jaume Vilardell (Bango BRC 52) en tercera posició.

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta 017), i la tercera posició va ser per Xavier de la Vega (Seat León Supercopa MK2).

A l'apartat de Regularitat Sport després de les quatre pujades de cursa el triomf va ser per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Daniel Repiso (Talbot Samba Rallye) i tercera posició per José C. Herranz (Peugeot 205 GT).

En Regularitat victòria per Javier Domínguez (Audi 80 Quatro), seguit per Francisco J. Fernández (Renault 5 Alpine Turbo) i Antonio Fernández (BMW 318i) al tercer lloc.

Imatge: Sanahuja Team